website

Okay ik heb dus een ideetje.

In de afgelopen dagen heb ik weer veel plezier beleefd aan het maken van een website. Een plekje om grapjes en plaatjes en woorden neer te gooien. Ik heb geheime pagina’s gemaakt, die onzichtbaar zijn tenzij je de link hebt. Ik heb een nachtweergave toegevoegd. Dat kan tegenwoordig heel elegant. Ik heb weer plezier met computers. Kunst maken met pixels enzo. Een site voor een leesclub blijkt een plekje te zijn die ik heel leuk vind. Hier is ruimte voor zinnen die elkaar tegen lijken te spreken, tot je je er bij neerlegt en hoort wat er staat. Weer een project.

A Site of One's Own.

A Site of One’s Own. Bewerking van het omslagontwerp door Vanessa Bell (de zus van Virginia Woolf) van de eerste uitgave van A Room of One’s Own.

Nu komt het gevaarlijke. Het lijkt me leuk om de kennis die ik heb te delen, om zo de lieve mensen om me heen in staat te stellen ook hun eigen plekje te hebben op het net. Samen digitaal tuinieren. Een workshop zou leuk kunnen zijn. Ik denk er nog even over na. Meer niet. Dat was het. Doei.